Szabad szellem

Úgy döntöttem, hogy ma nem osztom meg veletek a folytatást! Hogy ez érdekel-e valakit? Nem tudom, mert nem jött semmilyen reakció a tegnapi rövidke irományomra.

Annyit elárulok így elöljáróban, ha még esetleg nem beszéltem volna róla, hogy ez egy meglehetősen szabad nyelvezetű romantikus regèny, némi erotikával fűszerezve. Ha ez zavar valakit, akkor sajnálom, de nem én leszek a kedvence.

Szabad szellemben ìrtam a regényem, mert úgy gondolom, hogy ez a természetes. Mindannyian tudunk nagyon szeretni, vagy éppen gyűlőlni, mindenki káromkodik (aki tagadja az vagy hazudik, vagy szent). Mindezeken kívül biztos vagyok benne, hogy mindenki szokott veszekedni, haragudni, kibékülni. És tuti, hogy mindenki szokott szexelni (itt most azon 18 éven felüliekről beszélek, akik a regényem célközönsége.)

Lehet, hogy egyeseket megbotránkoztat, ha ezekről a dolgokról nyíltan beszél valaki, de nekik csak annyit tudnék mondani, hogy ébresztő, ez a valóság!

Mára ennyi, holnap érkezem újra. Addig megpróbálom kitalálni, hogy hogyan tudnám megosztani veletek az első fejezet további részét anélkül, be kellene gépelnem az egészet. Bemásolni sem szeretném, mert ahhoz túl hosszú. 

Kellemes estét mindenkinek!

 

Kommentek
  1. Én